oliviia

Kategori: Allmänt

Den 22:a

Paketinslagning och frukost i sängen....JA TACK 

Julen är mys 

 

kontraster

Så länge sedan jag skrev här (som alla andra gånger) Inläggen skapar kontraster för jag skriver så sällan. Men gillar kontraster. Så fortsätter såhär. Det har hänt så mycket sen sist. Sist var det midsommarfirande och poolhäng typ. Nu är det sista året på gymnasiet (hallå? TIDEN?). Jag har fyllt myndig och tagit körkort, Lärt mig dricka kaffe också. (hej vuxenpoäng) 

Årstiden är den då morgnarna består av minusgrader och ljudet av alla färgsprängda löv som fallit till marken uppstår när man är ute och går. Älskar hösten. Om våren ger mig en känsla av att vara nykär så ger hösten mig någon typ av lugnhets känsla. Svårt att beskriva men skönt är det. 

 

Nu ska jag lyssna på Melissa Horn och krypa ner i sängen. Har faktiskt gjort klart det som ska vara klart idag. SKÖNT 

PUSS 

 

 

 

11.43

Hej på er! Hoppas ni njuter av sommaren. Svalkar av kroppen med bad och låter sedan kroppen värmas av solens alla strålar - de dagarna som solen faktiskt är frame och vattnet relativit baddugligt. Äter jordgubbar i mängder, ser solen gå ner mellan hustaken samtidigt som himlen färgas härligt rosa och tar sovmornar oavsett om det är på en måndag eller fredag.

Själv har jag firat midsommar, som resten av Sverige,  med familj och vänner, jag skulle vilja säga att julen är snäppet bättre som högtid men midsommaren är riktigt fin. Har som vanligt inte bilder under kvällen, bara alla dessa egopics haha..

När solen tillåter så äts frukosten ute tillsammans med en bok med pyjamasen fortfarande på, Finns inget härligare   

Bad och glass har även hunnits med. Hemmagjord isglass dessutom.. Jag valde att mixtra blåbär, rabarber och jordgubbar som man häller upp  i glassformar och ställer in i frysen. Låter det gå några timmar och vips så har man supergod isglass. såsåså enkelt 

sommarlov

Hej där!! 

Senast jag kikade in här satt jag med den sista skoluppgiften från tvåan, och nu sitter jag med ett sommarlov istället. såsåså skönt 

Så vad har hänt? Just nu sitter jag och äter frukost och njuter av sovmorgonen jag tog (<3) 

Resten av bilderna får i princip tala för sig själv; 

Firat att lilla syster gått ut nian, kändes som man själv stod där nyss och tog far väl till sin egna nia, där kom tiden igen... 

Färgade och klippte håret igår, blev så nöjd och OJ vad det behövdes 

Sena kvällar på altanen ser jag fram emot så mycket den här sommaren!

 

 

sista rycket

okej, sista uppgiften nu innan jag tar sommarlov. Det här klarar jag 

21.09

Hallå där!! Alltid ''länge-sen-sist-meningen'' mellan varje inlägg, se skippar det för den här gången. 

Sommaren närmar sig med stormsteg vilket innebär att skolan är i princip klar (!!!!) Några få saker kvar att skicka in, sen är andra året på gymnasiet avklarat. Hallå?? Tiden?? Vill kunna stanna tiden. andas. och njuta av stunden för ett tag.  Typ så. 

Idag har vi avverkat en friluftsdag, aldrig en tråkig stund med dessa individer.

Efter allt gående som dagen bjöd på och den där två timmar långa teorin på körskolan så skriker sängen efter mig

god natt på er<3 

 

 

Rik

En fredagskväll. Årets första grillkväll. Årets första kubb. Skratt. Deeptalk. Skratt. Godis. Solen värmandes sådär lagomt men inte tillräckligt för att fötterna ska kunna beträda gräset nakna men ändå att solglasögonen åker fram. Där jackorna plockas fram när himlen börjar skifta i rosa orange nyans.   

En såndär typisk kväll i Maj

Måste bara kika in och berätta hur fina vänner jag har.  Rik på fina vänner 

Tid ger perspektiv. Perspekiv får mig att se klart.

Ser fortfarande grumligt. Men med tiden kommer jag tillslut se tydligt.

Tid är vertyget.

1000 barn

Varje dag dör 1 000 barn på grund av smutsigt vatten, bristande sanitet och dålig kunskap om hygien. Det är fler barn än som dör i krig. Men det finns hopp. Varje dag kämpar UNICEF för att alla barn ska få tillgång till rent vatten. Det är ingen enkel uppgift, men det går. Det finns alltid ett sätt och du kan hjälpa till. Rena vatten och rädda barns liv på unicef.se/vattenGör det nu!!

I vår lilla skog

I vår lilla skog. familjen samlad. korv & marshmallows.  lite otakt, falskt här och var, tillsammans körde vi genom svenska klassiker. skrattandes  

Så såg min kväll ut ikväll. En perfekt kväll. 

Nu ska jag kolla en avsnitt av White Collar (<3) sedan ge kroppen lite sömn. 

 

 

18:29

((Två inlägg på en dag, vad händer??))

Kunde bocka av lite från listan innan jag istället gick ut med en stor (väldigt stor) kopp te på altan med katten vid min sida och bara njöt av solen. Älskar vårsolen, älskar våren. Trots den rinnande näsan och de konstanta kliandet av ögonen. Känner jag mig nykär. Precis den känslan.

En smula nykär.  

frukost

Hallå där!  Hur mår ni?? Själv mår jag prima. 

Har ju fått påsklov, vilket innefattar sovmornar, mys med familjen och lugna dagar, superskönt. I skrivande stund sitter jag och äter frukost och ska snart ta tag i min to-do list, trots lov...Sen ska jag njuta av solens alla strålar som värmer ryggen så där super mega skönt som den bara gör på våren. Ha de bra så hörs vi. PUSS 

 

lite från min vardag

13:16

 

Hej alla!! Hur mår ni? Jag mår prima! cirkus nio timmars sömn och en morgonpromenad på det, tänk vad lite (mycket) sol kan göra en på gott humör!?Lite som terapi för själen! Nu då? Tänkt göra klart lite skolarbete och lite små fix, sen ska jag åka över till Falun. Vi ska nämligen fira Alexs ena bror där borta! Nu ska sätta igång så jag får klart det här nångång! Puss på er 

 

min måndag

Måndag. Klockan ringer. Huvud & kropp skrikandes i kör: NEJ. Morgonmysa. Snoozar. Ser att solen är framme. Humöret höjs. Dumt av mig att inte kollat upp ändringarna av busstiderna. Missar bussen. Rätt sega lektioner. Lite skratt här och där. Skolan slutar-Vänta på buss-Åka buss. Direkt hem till Alex, hämta saker. Hem i en kvart för att äta-leta kläder-byta om-samtidigt. Rask takt till träningen. Träna. Övningasköra hem. Duscha. Äta. Soffan.

måndag

Idag är det måndag vilket innebär att lovet är slut och att skolan startar igen. Haft en lugn skoldag idag, vilket passade mig såhääääär bra, så trött efter att ha vänt lite på dygnet under förra veckan (...)

Jaha, nu då? Kom hem nyss, och fått i mig lite mellis. Tänkte jag ska gå igenom lite plugg innan träningen ikväll. Jag och Linnea ska slå på stort och köra två pass., hur ska det gå(??) Kommer i alla fall vara så redo att sova ikväll. Kommer sova gott. Väldigt gott.