oliviia

miss

När jag kollar på bilder som dessa ser jag en helt annan tjej än vad jag är idag, på både gott och ont förstås. Ibland kan jag sakna mitt gamla jag, Saknar mitt gamla skratt. 

Så mycket.

falun

I tisdags kväll åkte jag och Alex ner till Falun för att bo hos Mimmi och Nils, då vi skulle sitta barnvakt åt N dagen därpå. Under kvällen tog vi det lugnt, åt lite kvällsmat och slötittade på teve. Efter några timmars sömn och Mimmi hade tagits sig till jobbet, var det dags för oss att agera barnvakt. Vi gick på en lång (låååång) promenad. Stannade till och åt lite mat. Kom hem och tog ett bad i hopp om att höja kroppstemperaturen. Lekte. Alex och jag försökte göra trolldeg (blev förbannad dålig). Kröp upp i soffan med plattan ett tag osv sv. Sen blev det dags för middag, kokade ihop någon typ av kyckling-pasta-spenat-rätt. Mycket gott blev det! Sen blev det soffhäng resten av kvällen. Så förbannat skönt :-D 

Dagen efter (idag alltså) vakande vi relativt tidigt, gick upp, åkte iväg alla fyra till Borlänge för att äta frukost och kolla lite på IKEA. Sen var det dags för mig och Alex att åka hem.  

Väl hemma har jag gått ut med Harry, kollat lite serie och ja inget speciellt. Just nu sitter jag i alla fall nyduschad och precis kollat klart på familjen annorlunda med halva familjen och ätit mammas hemmagjorda rabarberpaj. Mums. 

Tror feber börja angripa kroppen också, hmmm 

Ha en bra kväll allesammans så hörs vi PUSS

Detta händer just nu


Detta är lite vad som händer (hänt) i mitt liv senaste månaden. //Firat personer i min närhet//fått mer kärlek till brädspel// testat på mina bakkunskaper (Elin: kolla in pajen),// gått på bio// njutit av vårsolen, och tagit ett alla-hjärtans-dag-fika// 

Livet äger hörrni. Även fast det finns dagar jag helst bara vill stoppa huvudet under kudden och inte kliva ur sängen, äger livet. Alla människor jag är omringad av varje dag, kan inte tacka er nog. 

ef

Skön dag idag. Vaknade upp efter tio timmars sömn (!)  i Alex famn. Gick upp och fixade frukost till oss båda, som vi sedan åt i sängen. Och med lite otur och klumpighet även hamnade i sängen. Haha te över hela mig samt täcken, lakan.. ja hela köret!... det ska väl alltid vara något?? Aja ett gott skratt fick vi utav det i alla fall. 

Sen var det dags för skola, en endaste lektion stod på schemat. Så lugnt i skolan just nu (tack o lov), det enda jag ska göra innan sportlovet är att läsa några sidor i engelska boken, vilket jag ska göra nu. Sen ska jag packa och gå till Alex. Så hej så länge 

Boktjuven

Här slår vi oss ner ikväll!  Nyduschad efter ett träningspass med madre och med en låååång sovmorgon framför mig imorgon. Jag och Alex ska kolla på ''Boktjuven'' ,en film som utspelar sig under andra världskriget. Tror det ska vara bra! Puss på er 

 

 

hej helg

Hur länge sen var det jag inte var här inne?? Dåligt av mig! I alla fall sitter jag nu på tåget påväg till Falun. Ska spendera helgen där hemma hos Alex syster. En mys-helg kommmer vi ha (precis vad jag behöver) :-)

Puss på er! Ha en bra helg!!

Upp