oliviia

halloween party

Nu ska jag på halloweenfest, ska bara byta om och sedan gå upp till Marielle där vi åkter ifrån! Ikväll är jag en leopard! Ha en fin kväll :-)

Apoliva - Passion & Nature

Dessa två fick jag i födelsedagspresent för några veckor och jag älskaaaar dom.

Om någon, så är det jag som har en väldigt känslig hud, det som vanligtvis  brukar funka är oparfyrmerade body lotions och krämer som kroppen ska smöjas in med, Allt annat brukar bara klia och kroppen visar att den inte tål det genom att bland annat börja forma utslag, vilket gör att jag tycker det är skönare att smörja in kroppen utan alla dessa parfymer och tillsatser som gör min hud torrare än vad den vanligsvis är. Därför har jag valt att lägga ut lite mera, som (i mitt fall) genererar till en mycket bättre hud. 

Men samtidigt kan jag tycka att det är tråkigt att aldrig få ha någon typ av parfym på kroppen, då har dessa två på de ovanstående bilderna, kommit till min undsättning! trots att body lotionen är parfymerad så fungerar den då den inte används alldeles för ofta och de luktar verkligen hur gott som helst, ''solmogna frukter och passion'' och scruben gör verkligen min hud len och skön.

Dessa finns som ni ser, att köpa på apoteket och båda kostar under hundralappen var. Det finns även en Passion & Nature duschgel till, (högt upp på min köpa-lista) Tips, tips, tips!!

 

Kämpa för varenda unge

Varje dag, året om kränks och utnyttjas barn medan omvärlden tittar på – eller bort. Så skulle det inte behöva vara. Alla har vi ett val. Antingen gör du ingenting – eller så gör du någonting. Tillsammans kan vi förändra förutsättningarna för miljontals barn världen över.

Det går att skydda barn mot våld, övergrepp och exploatering. Det går att ge dem trygghet, utbildning och mat för dagen. Och det går att befria barn från ett liv som soldat, gatubarn eller prostituerad.

UNICEF, världens ledande barnrättsorganisation, finns på plats i regeringskorridorer, slumområden, flyktingläger och avlägsna byar och arbetar dygnet runt för att ALLA barn ska få den barndom som de har rätt till. Det handlar om så självklara saker som till exempel rent vatten, vaccin mot dödliga sjukdomar, bra hälsovård, skola och skydd mot våld, övergrepp och diskriminering.

På unicef.se kan du vara med och kämpa för varenda unge, eller sprid budskapet du också genom att blogga, twittra eller "facebooka" om barns rättigheter.

Vi kanske inte kan förändra världen idag, men allt stort börjar med något litet.

Du kan göra större skillnad än du tror.

Kenya: Barn i ett lägerUNICEF/Georgina Cranston  

Visste ni att smutsigt vatten dödar fler barn än krig?

Tonio, 6 år packar träkolUNICEF/Donna DeCesare

Borlänge och rosa bullar

Under förmiddagen blev det en snabb tripp till Borlänge. Jag och a skulle huvudsakligen ner för att hämta lilla Nils, som skulle med hem till Insjön, hann även kika på lite kläder innan tåget gick hem igen. 

Köpte även en väldigt viktig bulle på Pressbyrån i väntan på tåget hem. Om ni inte visst det så finns de rosa bullarna just för att uppmärksamma den rosa månaden vi har just nu med rosa bandet och bröstcancer. viktigt,viktigt,viktigt 

 

Välkommen

Välkommen till for me!

Det här är ditt första inlägg. Logga in och ta bort inlägget under "arkiv" i menyn om du inte vill ha kvar detta.

Upp