oliviia

update

Senaste dagarna har jag......... spenderat mycket tid här. I soffan. Serie-tittande. Med en stor kopp, som ibland innehåller te men även ibland varmchoklad 

Åkt skridskor i snövoädret. Jag, Alex, Cornelia och Viktor gick ner till skridskobanan. Tappade balansen lite. Körde match. Försökte fånga pucken. Gick inte så bra. Skrattade åt mig själv. Fick sådär ont i fötterna av skridskorna. Kalla kinder. Ni vet allt  det där som hör till skridskoåkning. LOVE   

Kastat tillbaka tiden lite. Hittade två bilder ifrån skolavslutningen i nian. Gått på promenader. Insjön kan vara så fint. Har även hunnit varit ute på isen, som ni ser i bilden längst ner till vänster. Skönt gäng. Grillade korv, Chillade. Fiskade, you name it. 

 

Så tycker jag har ett mysigt, välbehövligt, skönt lov just nu! Ska fortsätta ta vara på det.

PUSS PÅ ER 

god natt

Tänkte krypa till kojs nu i en nybäddad säng (topp tre bästa känslorna) efter någon timme framför teven med familjen. Vart en lugn dag idag. Så så skönt God natt på er!

Mys-fredag

Dagen har bestått av en tripp till äventyrsbadet med familjen Axelsson.
Någonstans mellan färden hem och sällskapsresan hann vi även med ett besök på pizzerian. Väl spenderande timmar.

I skrivande stund ligger jag i Alexs famn och avverkar några avsnitt av "lie to me" medan han tittar på hockey. Tänk att jag fått krupit ner i hans famn i över två och ett halvt år (??)

Nu ska jag fortsätta kolla, så hörs vi senare, KRAM

25:e

God jul på er! Igår var det julafton. Hade en mysig sådan. Den där typiska. Klassiska. Julmat, Kalle Anka, Julklappsöppning, Julgodis, Glögg, En julfilm rullandes i bakrunden av allt skratt. För mig passar den klassiska perfekt. Tänkt hur bra jag har det. 

Om ni kollar på de två översta bilderna, så har jag och Minna fått en så kallad selfiestick. Syns tydligt att vi fick den igår. Haha, vi måste lära oss hur den fungerar. Inte för den är svår men bilderna får den att se så otymplig ut.. 

 

dagen före dopparedagen

Hallå där!  Som ni ser på ovanstående bilder, slår jag in de sista paketen och fixar lite inför imorgon. Redan julafton??  haha.  Förutom paketinslagning, har jag bakat pepparkakor. bränt pepparkakor. bränt mig själv på plåten. bra kämpat Olivia! Som ni märker gick det inte något vidare bra.. Annars då? Om någon timme är det uppesittarkväll. Vi ska duka upp olika typer av ostar, pepparkakor (inte mina i alla fall ha-ha) , kex, frukt och så vidare! Mysigt! Nu ska jag städa klart allting så jag har färdigt allt inför imorgon! Vi hörs vidare senare. 

Harry

Igår tog jag ta ut Harry på en promenad. Gick runt i Insjön. Under en stjärnhimmel. Kylan bet tag i kindera tills de blev alldeles röda. Rensade lite tankar. Osammanhängande ord. Ingen mening alls med detta inlägg. Vill bara säga att jag älskar såna här stunder. 

Jullov

Efter ett avslutat matteprov jag pluggat inför stenhårt var det dags för volleybolltunering, något vi inte vann, men jag hade iallafall kul. Och det är väl det som räknas? i alla fall enligt mig :-) Efter att tuneringen var avslutad blev det jullov (??) Nu har jag gått halva min gymnasietid (??)  Aja, skönt med tre veckors ledighet nu. 

Dagen efter drog vi (vi som i jag, Elin, Linnea & Alex) till IKEA. Åt brunch, shoppade julklappar etc. Träffade även Marcus, vilket var alldeles för länge! En skön dag med andra ord. 

       

Fuskade lite idag och öppnade julklapp av Elin&Nea. Ett par tofflor och en par leobyxor. Kan knappt beskriva med ord hur sköna de är. Dessa kommer jag gå runt med hela lovet hehe.  

PUSS 

Den här julen är det inte tanken som räknas. Det är julklapparna.

För att fatta mig kort: 

Det pågår fler katastrofer än på mycket, mycket länge och barnen är oftast de som drabbas värst. I UNICEF:s gåvoshop hittar du livräddande produkter som skickas till de barn som behöver det mest. Tillbaka får du ett gåvobevis att ge bort i julklapp. Köp julklappar som räddar barn här.

Som sagt, den här julen är det inte tanken som räknas. Det är julklapparna.

 

Upp